Aleksandar Isaković

Dr Aleksandar Isaković

Aleksandar Isakovic
Rođen sam u Loznici 1971 god. gde sam završio osnovnu školu i gimnaziju sa odličnim uspehom. Zatim sam nastavio školovanje na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao stipendista Ministarstva za nauku, diplomirao sam 1996 god. sa prosečnom ocenom 9,36. Specijalizaciju iz oftalmologije sam završio 2003 god. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa odličnom ocenom.

Magistarski rad iz oblasti ultrazvučne kalkulacije vezane za fakomulzifikaciju katarakte „Učestanost i klinički značaj refraktivne greške kod operacije senilne katarakte fakoemulzifikacijom“ sam odbranio 2010.god na Medicinskom fakultetu u Beogradu.
Stručno sam se usavršavao u zemlji i inostranstvu iz oblasti ultrazvučne dijagnostike oka i oblasti operacije senilne katarakte fakoemulzifikacijom .

Radim na Očnom odeljenju Opšte bolnice u Loznici. Uže stručne oblasti kojima se bavim su:

  1. Operacija senilne katarakte i do sada sam uradio oko 1.500 operacija tehnikom ECCE+IOL i oko 1.600 operacija tehnikom FAKO + IOL.
  2. Operacijom pterigijuma sa autotransplantacijom konjunktive
  3. Operativnim lečenjem funkcionalnih i estetskih promena očnih kapaka (ektropijuma, entropijuma, ksantelazme kapaka, malih tumora kapaka, viseće kože kapaka i masnih jastučića kapaka). Operacije blefaroplastike u zavisnosti od indikacije, radim sa ili bez rekonstrukcije prevoja kapka i uklanjanja masnih jastučića kapaka.

Oduvek sam ulagao mnogo truda u stručno usavršavanje, smatram da oftalmolog mora da bude u skladu sa vremenom i prati najnovija dostignuća i tehnike iz oblasti oftalmologije. Svoj posao radim odgovorno i sa zadovoljstvom, posvećujem punu pažnju svojim pacijentima.

Doktori na čelu LaserFocus tima su moji dugogodišnji saradnici, razlog je jasan, profesionalizam i stručnost su nešto što se konstantno ostvaruje i usavršava, a naša saradnja obema stranama pomaže u tome. Zadovoljstvo je biti u saradnji i redovnom kontaktu sa vrsnim ljudima moje struke.