Marica Jovandić

Dr Marica Jovandić

marica jovandic
Rođena sam u Mostaru, a od 1954. godine živim u Zemunu. Završila sam Medicinski fakultet u Beogradu, kao i specijalizaciju iz oftalmologije, takođe u Beogradu. Od 1978. godine pa do danas živim i radim u Zrenjaninu.

Aktivno pratim najnovija dostignuća iz savremene oftalmologije i redovan sam učesnik na oftalmološkim skupovima i kongresima. Zahvaljujući ogromnom iskustvu u radu u svojoj struci, kao i neprekidnom usavršavanju, u mogućnosti sam da pružim stručnu pomoć svim pacijentima koji imaju bilo kakvih smetnji u vezi sa vidom na najbolji mogući način o čemu svedoči ogroman broj pacijenata koji su svoje poverenje pružili upravo meni.

Celokupno svoje znanje iz oblasti oftalmologije primenjujem u radu sa pacijentima u optičarskoj radnji “Iris-optic”, koja se nalazi u Zrenjaninu, gde pored detaljnog oftalmološkog pregleda, postoji ogroman izbor kvalitetnih dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala, kontaktnih sočiva sa dioptrijom i u boji.

Svako ko ima bilo kakvih problema sa vidom i očima, može nas posetiti, jer su redovna kontrola vida i stanja oka, kao i pravovremeno otkrivanje problema, ključni faktori za očuvanje zdravlja očiju. Za očuvanje zdravlja očiju kod nas su vrata uvek otvorena na adresi Dr Emila Gavrila 11a, Zrenjanin. Kontakt tel.:023/511-681.

Napomenula bih svoju saradnju sa LaserFocus klinikom, naš kolegijalni i prijateljski odnos je veoma važan za posao kojim se bavimo. Oftalmologija je oblast koja se kontinualno razvija. Opredeljena sam da se samostalno kao i kroz saradnju sa LaserFocus klinikom i drugim institucijama svakodnevno usavršavam i tako održavam kvalitet pružanja oftalmoloških usluga.