Vesna Perunović

Dr Vesna Perunović

Vesna Perunovic
Završila sam Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu. Specijalizirala sam oftalmologiju na Klinici za Očne bolesti – Prof. Dr Đorđe Nešić – Pasterova 2, Beograd.

Od 2005. godine radim kao načelnica Oftalmološke službe Opšte Bolnice u Leskovcu.
Bavim se opštom oftalmologijom ali prvenstveno patologijom prednjeg segmenta oka, operacijama katarakte metodom fakoemulzifikacije, lečenjem i operacijom glaukoma kao i kontaktologijom. Moje stručno usavršavanje i bogato iskustvo iz ovih oblasti čini me kompetentnom da pomognem pacijentima sa bilo kakvim problemom oka.

Član sam Srpskog lekarskog društva, Udruženja oftalmoga Srbije, Udruženja kontaktologa Srbije, Evrope, kao i Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivne hirurgije (ESCRS).

Svoj posao radim s ljubavlju i dužnom odgovornošću. Veliki broj pacijenata, svih uzrasta, je prošlo kroz moju ordinaciju. Spremna sam uvek da pomognem ljudima koji imaju bilo kakav problem sa vidom.

Saradnja sa LaserFocus timom se odvija na obostrano zadovoljstvo. Smatram da oftalmolozi treba da prate najnovija dostignuća iz oblasti oftalmologije, da se svakodnevno usavršavaju i da bidu u međusobnom kontaktu.